Vizija, vrijednosti i cilj

O nama

 
CENTAR ZA POSAO d.o.o. za privremeno zapošljavanje iz Vinkovaca je registriran kod Trgovačkog suda u Osijeku pod brojem Tt-14/1136-5 i upisan u Knjigu evidencija agencija za privremeno zapošljavanje koja se vodi u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske pod brojem 69/14.
CENTAR ZA POSAO kao poslodavac ustupa svog radnika (agencijskog radnika) krajnjem korisniku za obavljanje poslova. Za naše partnere-poslodavce obavljamo i poslove posredovanja u zapošljavanju, istraživanje tržišta i ispitivanja javnog mnijenja te poslove savjetovanja u vezi s upravljanjem.
Nezaposlenim kandidatima pomažemo u traženju optimalnog zaposlenja, profesionalno ih usmjeravamo u izgradnji njihove karijere te samostalno ili u suradnji s našim partnerima organiziramo dodatne edukacije, obrazovanje, usavršavanje i prekvalifikaciju u cilju njihovog lakšeg zaposlenja
Aktivnosti profesionalnog usmjeravanja i dodatnih edukacija, obrazovanja, usavršavanja i prekvalifikacije dostupne su i za zaposlene radnike koji se žele stalno usavršavati, napredovati na postojećem radnom mjestu ili promijeniti zaposlenje.

Skip to content