Privremeno zapošljavanje

Privremeno zapošljavanje / agencijski rad

je koncept kojim CENTAR ZA POSAO ustupa svog radnika (agencijskog radnika) Korisniku-poslodavcu pri čemu s radnikom potpisuje ugovor o radu, a s korisnikom ugovor o ustupanju radnika..

Potpisivanjem ugovora o radu CENTAR ZA POSAO svojim radnicima osigurava sva prava koja im pripadaju po ugovoru i zakonu - radniku teče radni staž, zdravstveno i mirovinsko osiguranje, ima pravo na godišnji odmor te pravo na dnevni i tjedni odmor, bolovanje...
Prednost CENTRA ZA POSAO je mogućnost vrlo brze reakcije na vašu prijavu na posao zbog velikog broja poslodavaca - naših partnera.
Poželjno je da kandidati zainteresirani za zaposlenje i ustupanje na rad našim korisnicima prethodno dostave svoje detaljne životopise i zamolbe za posao kako bismo ih kod prijave potrebe za radnikom mogli pravovremeno kontaktirati. Naša baza kandidata i svi podaci sadržani u njoj predstavljaju poslovnu tajnu i bez prethodne suglasnosti kandidata neće biti prosljeđivani našim korisnicima. Prijavu za posao možete poslati putem obrasca na našoj web stranici, na naš e-mail: info@centarzaposao.hr i centarzaposao@gmail.com ili poštom na adresu našeg sjedišta u Vinkovcima, H.V Hrvatinića 89.

Koncept privremenog zapošljavanja je optimalan kod:

 

Nudimo vam mogućnost zapošljavanja na puno ili nepuno radno vrijeme ovisno o potrebama poslodavca, ali i o vašim potrebama i mogućnostima..

Skip to content